Ejestrand

Where I can load up whatever the **** I want! MWHAHAAHAHAHAHAH XD

DIE GODDAMN WINTER!! DIE!!!!

Kategori: Fuck!

Fy fan vilket äckligt väder vi hade idag. Körde förbi en olycka när jag åkte in till Enköping runt halv tio snåret imorse, då en bilist hade kört av motorvägen och voltat så att bilen låg uppochned. Jag kom fram just när polisbilen och de två brandbilarna som var på platsen åkte iväg, så jag hann bara sakta ner innan vi åkte iväg igen. Ambulansen hade väl redan åkt iväg med personen (hoppas att det gick bra för personen :S)
Vägen in kändes rätt så okej, lite obehagligt bara efter att ha sett bilen men jag kände inte av några vindar eller ostabilt väglag.

Däremot när jag sen körde hem från Enköping, runt halv fyra snåret, kändes det som att man skulle blåsa av vägen!! :O Körde i 80 på motorvägen och hade gärna kört ännu saktare men trots det var det så jävla creepy att köra, och så blir man omkörd av bilar som kör i 110 :O Hur tänker dem egentligen? Man kunde juu knappt hålla sig i mitten av vägen, utan svajade liksom fram och tillbaka över körfältet.
Usch, så läskigt :S

Hörde av pappa när han kom hem att det var fem lastbilar som blåst av vägen på motorvägen från Bålsta. Snacka om vind det måste ha varit! :O
Och så ska det tydligen komma flera centimeters snö ikväll :O
DOES IT NEVER END!!?? :S

Vilken tur att jag inte ska iväg nånting i veckan förrän på fredag ;D

20 november

Kategori: Love <3

Igår hade jag och Manda en underbar Avatar-kväll :P

Var hem till henne runt halv tre och vi satte på den efterlängtade Avatar Extended Collector's Edition vid fyra snåret. Runt sex-tiden beställde vi pizza som vi fick hemkört (så bekvämt) ca tjugo minuter senare :P

Först vid halv elva snåret var vi klara med all bonus material vi kunde komma åt genom DVD, eftersom hon tyvärr inte hade lyckats fixa en PS3 än :( men det betyder ju bara att vi får en till Avatar-kväll i framtiden!!! :D
YEAH!!! <3

Sen satt vi ett tag och kläckte ideér till vår fanfic, tills ideérna var slut och vi då började spela det ascoola spelet Assassin's Creed (eller ja, Manda spelade för att jag vägrade ;P) fram tills att jag åkte hem vid halv tre snåret...

JAG BARA MÅSTE KÖPA ETT PLAYSTATION 3 OCH SEN ALLA DE UNDERBARA SPELEN!!!
ASSASSIN CREED (alla spel som finns)
PROTOTYPE
AVATAR
LOTR

Det finns säkert fler spel, men det är dem jag måste ha först och främst :P
Mwhahahahaha

Puss och kram

michaeljackson.com

Kategori: YES!

Hittade Michael Jacksons hemsida och hittade alla hans music videos :P
Det gav en rätt så härlig känsla faktiskt att titta på dem.











A Tribute Video to Michael from his fans



Efter det var jag bara tvungen att gå in på youtube för att se de otroliga fyra videoklippen som inte funkade på Michaels sida just då Grrr ;/ I will kill them!!!









Och They don't care about us fanns bara "Brazilian version", och personligen tycker jag "Prison version" är tusen gånger bättre!! :P



The King of Pop R.I.P <33

Everyone say: "Happy B-Day!"

Kategori: Love <3

Today is a big day cause it's my Birthday!!! :D

Imorse klockan 7:28 föddes jag för exakt 19 år sedan.
Gud vad gammal jag börjar bli xD

The Worst Day in My Entire Life!

Kategori: Fuck!

Fan vilken dag jag hade igår!!! :O

Dagen började med mensvärk där jag legat hela natten typ i fosterställning för att det gjorde så ont, fortsatte med att jag var tvungen att springa ut mitt i min frukost för att hjälpa mamma och en vän till familjen att komma loss där dem kört fast och skulle till jobbet. När det var klart och jag skulle kliva ut ur bilen halkade jag och slog i rygg och rumpa, och klarade tur nog huvudet med bara några millimeter. Vilket gjorde båda mamma och vännen att bli alldeles vettskrämda hur nära det hade varit att jag slog i bakhuvudet i "nedre dörrkarmen" på bilen (vet inte hur vad det kallas xD).

Ca 40 min senare låg jag i ett jättedike med en bil som tur nog inte voltade iaf. Fick sparka upp bildörren för att komma ut och det första jag går när jag kommer ut ur bilen är att jag halkar. Tur nog välte bilen iaf inte på mig medan jag var på väg ut, men däremot halkade jag nog en tiotal gånger till innan jag kom upp ur krondiket.
Mina händer skakade så mycket så jag kunde knappt ringa efter hämtning av en studiekamrat, och sen till pappa om vad jag skulle göra. För jag kunde knappt tänka själv.

Blev hämtad ca tio min senare av en studiekamrat och satt sen i ett skaktillstånd hela vägen till Gävle. När vi kommit halvvägs upptäcker jag att mobilen ligger kvar i den olåsta bilen (pappa hade sagt åt mig att jag skulle låsa bilen när jag pratade med honom bara några min, men det var glömt direkt efteråt ;P), fyllt synlig men det var för sent att vända.
När jag fick låna min studiekamrats mobil för att ringa mamma som jag inte fått tag på tidigare, skakade mina händer så mycket att jag tappade den och den åkte in under mitt säte, och jag hade fortfarande inte lyckats prata med mamma, bara skickat ett sms att hon skulle ringa mig på den mobilen. När mamma själv ringde ca en timme senare hade jag fortfarande inte lyckats hitta den och jag blev då panikslagen då jag kunde tänka mig hur orolig hon skulle bli när jag inte svarade efter att hänvisat till ett annat mobilnummer. Efter att hon ringt tre gånger får jag tillslut upp den och lyckas prata med henne, och hon hade blivit orolig men blev nu lugnad när hon fick höra från mig :)

När vi väl kom till Gävle blev vi fem min sena till första lektionen av två, och jag kommer inte ihåg ett enda ord som läraren sa på den lektionen. Jag fattade inte heller ens vad han pratade om så jag kunde knappt anteckna heller.
Menmen tur att det var introduktionsdag, eftersom det var första dagen på den nya kursen :/

När jag sen kom hem på kvällen åkte pappa och två vänner till familjen för att se om dem kunde få upp den, men det visade sig att det inte gick då det var kolsvart och alltför trafikerat. Vi blev då istället tvugna att anlita bärgningshjälp för att få upp bilen.
När bärgarn senare på kvällen kom med min bil såg den mer ut som en gigantisk snöboll, och jag blev 1500 spänn fattigare :'(

Men både jag och bilen har iaf inte fått en enda skråma från den här lilla händelsen, som jag aldrig vill göra om! Men hela dagen idag har jag knappt kunnat röra mig för att jag är öm och har ont i hela kroppen som om jag skulle ha träningsvärk. Vet inte säkert hur jag kunnat få det men det måste ha varit för att jag satt hela vägen till Gävle och spände mig för att jag var så chockad.

Men det var nog den värsta dagen i mitt liv! Undrar om det var ett tecken från Gud att jag skulle ha ringt mig sjuk igår och inte ens gått upp ur sängen? Nästa gång jag har en sån dålig morgon stannar jag hemma!


PS. Fan vad jag hatar vintern!

A Fotball Hero

Kategori: YES!

Det är måste vara den bästa finten nånsin i amerikansk fotbolls historia!!!!



Jag höll på att dö när jag såg klippet!! xD

Undrar om dem fick poäng för det..??? xD Det borde dem ha fått, men nånting säger mig att dem inte fick det.
Maybe it's the meanness and the fact that it's qiuet unfair who gives it away or the fact that the judge very determined and serious approaches the players in the end ;D

My Movies!!! <3

Kategori: Love <3

Imorgon borde jag få mina filmer som jag beställde för flera veckor sen xD

  • 1. Kick-Ass
  • 2. Dear John
  • 3. The Last Song
  • 4. Clash of the Titans
  • 5. Prinsessan och Grodan
  • 6. How to train your dragon
  • + en okänd gratis film :P

Jag längtar så otroligt mycket!! :D Men bara för det kommer det säkert dröja flera veckor till innan jag får dem, bara för att det har blivit något fel i leveransen xD

Nostalgi

Kategori: Allmänt

Haha hittade en gammal My Little Pony film som jag sitter och tittar på i mitt rum just nu xD

Har tittat i ca fem min och jag börjar förstå varför jag inte tyckte om dem som liten xD
Jävla skitmusik ;/