Ejestrand

Where I can load up whatever the **** I want! MWHAHAAHAHAHAHAH XD

Unbelievable ... isn't it?

Kategori: Justus and Darren



This is frikking amazing!!! Bara känslan man fick av hela videon är ju helt jävla otrolig! Kändes som att kolla på en film för jössenamn ju!

Ps. Manda om du ser det här, lyssna på rösten, det är EXAKT som jag föreställer mig Cales röst. Creepy? No idea, men det är un-frikking-awesome i alla fall xD

Oh... och jag borde antagligen när jag ändå håller på nämna att jag hittade en "bok" igår på nätet som även fanns så att man kunde lyssna på den medan man surfade på nätet. Och tror du inte att snubben som är narrator låter liknande som jag föreställer mig Johnnys röst låter?
http://bigworldnetwork.com/IncubusEnter.html (Klicka bara på "Play now" så dyker det upp i ett separat fönster, och sen är det bara att playa, lyssna och njuta av våran super-vampyr/all father's röst x'D Lyssna mer än gärna på själva "boken" också när du ändå håller på, jag är på episode 4 och den är inte alltför dum faktiskt. Men mest är det nog för Blaise... Durrows?... röst som jag lyssnar på den xD)

Jag hade tänkt ta upp det med dig på fredag, men när jag ändå fangasmar om Cales röst tänkte jag att jag kunde ta upp Johnnys röst också. Och nu vill jag SÅ gärna hitta Justus röst! xD (...och Darren och Damon också of course ;P Ahem xD)

Just sit back and enjoy the show -and no. it's not porn you dirty perverts ;)-

Kategori: Love <3

Jag har nyligen hittat en artist på dA som håller på att göra en comic som ska publiceras i slutet av det här året. Tyvärr så bor hon i Tyskland och kommer därmed att bli publicerad just i Tyskland, och då på TYSKA.

Jag bara Måste läsa hennes comic, jag har redan förälskat mig totalt i hela storyn, karaktärerna och idén. Så jag bara MÅSTE.

Crash 'n' Burn heter den, om ni blev nyfikna, och handlar om de två männen Tyler och Kyle som hatar varandra men är i samma band, ett punk-kinda band, tillsammans med Kimi och Scott. Tatueringar, rökning, alkohol och våld är en nära del av serien, och jag bara älskar det xD
Plus att Tyler har världens mest awesome kraftigt överviktiga katt nånsin! xD

Men det bästa är nog att det utspelar sig i Liverpool (varav Kyle är från Glasgow, Scotland ursprungligen men skitsamma), och bara tänk dem extremt sexiga accenterna!?! Bara lyssna på det här och sen berätta för mig om inte det gjorde er helt tokiga! xD



Eeeeeeeeek!!! XD

Och sen har vi Kyle som ursprungligen född i Glasgow men flyttade till Liverpool med sin mamma som tonåring efter att hans föräldrar skilt sig, och han har inte lika tydlig Glasgow-dialekt längre men när han besöker sin pappa och sina gamla Glasgow-pals så blir dialekten kraftigare.



Och jag bara måste säa att jag Älskar att han är från Skottland xD Kanske är ganska uppenbart att Kyle är min favorit (A) ...synd bara att han inte har några tatueringar...

Om ni blev nyfikna, precis som jag när jag hörde ploten och efter all min rambling med accenter, kan ni läsa mer om det här samt kolla bilder hon lägger ut för att marknadsföra:
Crash'n'Burn på hennes dA konto: http://zombiesmile.deviantart.com/gallery/768282
Crash'n'Burn comic tumblr: http://crash-n-burn-comic.tumblr.com/

Och så har hon ju självklart då fått mig alldeles hisperlig med att kolla på killar som spelar instrument, sexiga instrument som guitar, bass, and drums.

I think I actually got a lady-boner by just watching this. Humiliating? Yes. Regrets it? No way.











Ahem... perhaps I should just stop there before I need to change my underwear or something ^^;

I feel like Penelope Garcia xD

Kategori: Allmänt

Step 1: Go someplace public with your laptop.

Step 2: Click HERE

Step 3: Press f11

Step 4: Start typing frantically.

Step 5: Make sure other people see your screen.

Step 6: ???????

Step 7: Profit


Source: http://pyrobaby666.tumblr.com/page/2